neděle 8. února 2015


Školní výlety - tentokrát do Francie. Nejlepší výlet v mém životě. Nerozumím tomu, jak se dá zorganizovat výlet pro 40 lidí.
Jeli jsme autobusem, který nás vezl tam, po cestě jsme se stavili v Lucembursku a v Belgii, Francii s námi projel křížemkrážem a pak nás hezky odvezl domů.
Nojo, cestování je skvělá věc. Viděli jsme tolik věcí a za tak krátký čas.. byl to takový běhací výlet. Každou noc jsme strávili na jiném místě, ráno sbalit kufry a tradá, jedeme dál, jedno muzeum, druhé muzeum, čůrající chlapeček a na večer spát do ibisů (takové malinké hotýlky s miniaturními, ale postačujícími pokojíky). Ráno znova naházet věci do každýmdnemvícavícpřekypujících kufrů a Eiffelovka, Louvre, Centre Pompidou a na kutě do arabské čtvrti (opět do ibis hotelu). A abychom neumřeli hlady, v průběhu dne jsme se ládovali francouzskými bagetami a před spaním se podělili o čínskou polévku.. ach. Energický život cestovatele (:D). 
Všechno to bylo kouzelné, foťák jsem nabila fotkama a domů přivezla dobré papání s miliony letáčků a prospektů ze zámků, muzeí a galerií.


          
            
 

     

     


            

  

     
 


     



2 komentáře:

  1. Do Francie jsem ještě neměla moc možnost se podívat, ale moc bych tam chtěla :3. Já mám takové běhací výlety ráda, člověk procestuje nejvíce, ale někdy je mi líto, že na nějakém místě nemůžu zůstat déle :(, ale alespoň si můžu udělat plány, kam do budoucna :D. Máš moc krásné fotky :3

    OdpovědětVymazat
  2. Takové výlety jsou nejlepší:).. Sice jsme se nikde nemohli zdržet, ale zato jsme toho viděli mnohem víc. Teď se chystáme do Itálie♥

    OdpovědětVymazat